Våra tjänster

Vi utför allt från fysioterapi till träning

Om oss

Välkommen till oss

Välkommen till Snabelhuset Hälsa! Vi är legetimerade och utbildade inom respektive av våra områden. Vi har alla avtal med Region Norrbotten vilket innebär att högkostnadsskydd och frikort gäller här.

Allt från rehab till preventiva åtgärder

Ha din konferens hos oss

Om oss

Vad vi erbjuder

Fysioterapeuter har unik kunskap om hur fysisk aktivitet leder till rörlighet och hälsa utifrån varje enskild individs förmåga. Varje människas individuella förutsättningar står i centrum när fysioterapeuter gör sin professionella bedömning.

Du behöver ingen remiss för att få komma till oss. I och med Fritt Vårdval har du som patient rätt att välja vilken fysioterapeut/sjukgymnast du vill gå till.

Hos oss hittar du följande tjänster:

Våra Tjänster
Fysioterapi

Akupunktur

Akupunktur är en behandling som framförallt används om du har ont i muskler eller leder. Du kan få akupunkturbehandling i alla kroppsdelar, till exempel i ryggen, händerna, armarna, fötterna och i dina knän.

Stötvågsbehandling

Fysioterapeuter har unik kunskap om hur fysisk aktivitet leder till rörlighet och hälsa utifrån varje enskild individs förmåga. Varje människas individuella förutsättningar står i centrum när fysioterapeuter gör sin professionella bedömning.

Laserbehandling

Lågeffektlaserbehandling är en riskfri och smärtfri metod att behandla smärttillstånd, svårläkta sår och inflammationer.

tens/nmes

Elektrisk nervstimulering är en typ av smärtlindring som kan användas både om du får ont plötsligt och om du har haft ont länge. Behandlingen dämpar smärta tillfälligt, men själva orsaken till besvären påverkas inte.

Ultraljud

Med hjälp av diagnostiskt ultraljud kan fysioterapeuten se mjukdelar inne i kroppen och identifiera olika typer av skador. Ultraljudsundersökningen ökar möjligheten att snabbare kunna ställa rätt diagnos och veta vilken behandling som kan vara lämplig.

Träning

En av fysioterapeutens primära behandlingsmetoder är medicinsk träning och individuellt anpassad och handledd rehabilitering

Vill du boka tid?

Vanliga Frågor Fysioterapi

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar

Vi är anslutna till Region Norrbotten (fd Norrbottens Läns Landsting) vilket innebär att du som patient betalar 300kr/besök upp till frikortsgränsen på 1200kr. Barn/ungdomar upp till 20 år samt äldre över 85 år går under frikort, och besöken kostar därmed inget.

Uteblivet besök debiteras med 400kr plus fakturaavgift 50kr. Alt Swish 400 kr, ingen avgift.

Hos oss gäller både frikort och högkostnadsskydd

Nej du behöver ingen remiss för att gå till oss. I och med Fritt Vårdval har du som patient rätt att välja vilken fysioterapeut/sjukgymnast du vill gå till.